Advertisement

Bartın'da Sel Felaketi 1998 : Ordu Da Sel Felaketi Yeni Safak : Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış halde bulundu.

Bartın'da Sel Felaketi 1998 : Ordu Da Sel Felaketi Yeni Safak : Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış halde bulundu.. Bartın sel altında kaldı vatandaş mahsur. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartın'ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Bartın'da dün meydana gelen sel felaketi bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. Bartın i̇li çarkaz beldesinde ise sel sularına dayanamayan 3 katlı bir bina tamamen çöktü.

1998 sel felaketinin yıl dönümü. Bartın'ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Bartın'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. Hasib akkaya'ya ait olduğu öğrenilen binanın karşısında olan ve komşusu fatma gölce olayın yaşandığı anı anlattı. Bartın'da dün yaşanan sel felaketinde kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu.

Zonguldak Ta Sel Felaketi Araclar Sular Altinda Kaldi Bolge Havadan Goruntulendi Youtube
Zonguldak Ta Sel Felaketi Araclar Sular Altinda Kaldi Bolge Havadan Goruntulendi Youtube from i.ytimg.com
Bartın'da yaşanan sel felaketinde otobüslerde ve araçlarında mahsur kalan 83 kişinin nefes kesen kurtarılma anları saniye saniye. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve kurucaşile ilçelerinde etkili olan sel felaketine maruz kalan vatandaşlar için yapılan. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Amatör kameraya yansıyan görüntülerde araçların sele kapılması, evlerin ise sulara gömülmesi yer aldı. Ve maalesef bir türlü son. Bartın'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde otobüslerde ve araçlarında mahsur kalan 83 kişinin nefes kesen kurtarılma anları saniye saniye. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı.

Bugün 1998 sel felaketinin 22.

Bartın'da dün yaşanan sel felaketinde kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu. Gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız büyük bir sel felaketi yaşamıştı. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bartin'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. Alınan önlemler bu felaketi önledi. Bartın irmağı'nın seviyesinin yükselmesi ile birlikte, yalı mevkisinde bulunan ırmak kenarında işyeri olan esnaflar herhangi sel baskınına karşı önlem aldı. 1.176 views4 years ago bartin olay medya. Bartın kuruçasile ilçesi ve tekken önü köyü ile amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyünde etkili olan sağanak yağmur sebebi ile dereler taştı. 6.338 views2 years ago güneş kamera fotoğrafcılık. 14.438 views11 years ago haberinizolsundiye. Bartın sel felaketi havadan böyle görüntülendi. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi.

21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. 1.176 views4 years ago bartin olay medya. Bartın'da yaşanan sel felaketinde otobüslerde ve araçlarında mahsur kalan 83 kişinin nefes kesen kurtarılma anları saniye saniye. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri.

Sel Felaketinin 22 Yilinda Bartin
Sel Felaketinin 22 Yilinda Bartin from www.bartin.info
Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Son üç gündür devam eden yoğun yağış, nedeniyle bartın'da felakete ramak kaldı. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Bartın sel felaketi havadan böyle görüntülendi. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bartın kuruçasile ilçesi ve tekken önü köyü ile amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyünde etkili olan sağanak yağmur sebebi ile dereler taştı.

1998 yılında tekirdağ şehir merkezini altüst eden sağanak yağmurun görüntüleri.

6.338 views2 years ago güneş kamera fotoğrafcılık. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış halde bulundu. Bartin'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. Bartın'a bağlı hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağışlar sonrası sel felaketi meydana geldi. Bartın'da yaşanan sel felaketinde otobüslerde ve araçlarında mahsur kalan 83 kişinin nefes kesen kurtarılma anları saniye saniye. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı. Bartın kuruçasile ilçesi ve tekken önü köyü ile amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyünde etkili olan sağanak yağmur sebebi ile dereler taştı. Bartın'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. Bartında sel felaketi yeni görüntüler. Bu görüntüler felaket filminden değil. Bartın sel altında kaldı vatandaş mahsur. 22 yıl önce gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız.

Bartın irmağı'nın seviyesinin yükselmesi ile birlikte, yalı mevkisinde bulunan ırmak kenarında işyeri olan esnaflar herhangi sel baskınına karşı önlem aldı. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Bu görüntüler felaket filminden değil. 6.338 views2 years ago güneş kamera fotoğrafcılık. 22 yıl önce gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız.

Sel Devrek I Boyle Vurmustu Z Haber
Sel Devrek I Boyle Vurmustu Z Haber from www.zhaber.com.tr
Çocuğu bulan vatandaşın gördüğü zaman. Amatör kameraya yansıyan görüntülerde araçların sele kapılması, evlerin ise sulara gömülmesi yer aldı. Bartında selin ardından hasar tespit çalışmaları başlatıldı. Bartın'da merkeze bağlı hasankadı beldesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan sonucu beldeye ulaşımı sağlayan yolun kapandığı bölgede, sel sularına kapılan biri bölgede sel nedeniyle evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar, ekiplerce güvenli bölgelere alındı. Bartının hasankadı beldesinde sel felaketi yaşanıyor. Bartın'da dün meydana gelen sel felaketi bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. 4 kişinin can verdiği büyük sel felaketinde ortaya çıkan fotoğrafların aynısı, bugün giresun'dan geliyor… Alınan önlemler bu felaketi önledi.

Tekirdağın yüksek rakımında da, sahilde deniz seviyesinde de s.

11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. Kastamonu'nun cide ilçesinden i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu bartın'ın amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyü mevkilerinde yükselen sel. Bartın'da yaşanan sel felaketi hayatı olumsuz etkiledi. 1998 yılında tekirdağ şehir merkezini altüst eden sağanak yağmurun görüntüleri. Bartın valiliği ve bartın belediyesi vatandaşları olası bir sel baskınlarına karşı hoparlörlerden uyardı. Bartın'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. Ve maalesef bir türlü son. 1998 sel felaketinin yıl dönümü. Bartın irmağı'nın seviyesinin yükselmesi ile birlikte, yalı mevkisinde bulunan ırmak kenarında işyeri olan esnaflar herhangi sel baskınına karşı önlem aldı. 1.176 views4 years ago bartin olay medya. Kar ve ardından başlayan yağmur sonrası bartın irmağı sularının yükselmesi vatandaşları tedirgin etti. Bartın'ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Bugün 1998 sel felaketinin 22.

Kar ve ardından başlayan yağmur sonrası bartın irmağı sularının yükselmesi vatandaşları tedirgin etti bartın sel. Bugün 1998 sel felaketinin 22.

Posting Komentar

0 Komentar